POČNITE SA DESTRESIRANJEM VEĆ SADA!

Može li se živeti bez stresa? NE.

Može li se živeti sa manje stresa? DEFINITIVNO MOŽE!

Znamo, jer smo probali. RADI!

Kroz osam radionica naučićete KAKO da:

 • umanjite nivo stresa,
 • bolje reagujete u različitim situacijama,
 • izbegavate nepotrebne konflikte,
 • budete fokusirani na ono šta želite i
 • lakše komunicirate.

Kreirali smo ciklus radionica koje će vam dati veštine i alate da započnete proces DESTRESIRANJA. Primenom tih veština u svakodnevnom životu i u raznim situacijama uvidećete kako drugačije reagujete i kako se smanjuje nivo stresa.

Ciklus radionica obuhvata:

 1. 21. FEBRUAR - REALNOST JE INTERPRETACIJA - Saznaćete kako vidite svet oko sebe, a kako ga drugi vide i zašto je to nekada različito. Slike sa radionice.
 2. 13. MART - GLEDAM TE, SLUŠAM TE, RAZUMEM TE 1 –  Imamo pet čula kroz koje spoznajemo svet i svako ga spoznaje na svoj način. Kada znamo kako mi, a kako drugi funkcionišu, lakše nam je da komuniciramo.
 3. 03. APRIL - GLEDAM TE, SLUŠAM TE, RAZUMEM TE 2 - Kada se telesno i govorno usaglasimo bolje slušamo i razumemo jedni druge i lakše komuniciramo.
 4. 24. APRIL  -NAJVIŠE NAS JE RAZLIČITIH 1 - Spoznajte svoje mentalne obrasce i kako da ih prepoznate kod drugih. Na taj način ćete uvideti da vam drugi ne rade ništa u inat, već su to njihova uvrežena ponašanja.
 5. 15. MAJ - NAJVIŠE NAS JE RAZLIČITIH 2 - Naši govorni obrasci utiču na naše ponašanje. Kada im damo novo značenje, menjamo i samo ponašanje.
 6. 12. JUN - KAKO POSTAVITI PRAVA I PRECIZNA PITANJA – Naučite kako da postavljate precizna pitanja kako bi dobili informacije koje su vam potrebne.
 7. 26. JUN - DAVANJE I PRIMANJE FEEDBACK-a - Naučite kako da saopštite povratnu informaciju sagovorniku, a da se on ne uvredi ili brani izgovorima.
 8. 17. JUL - BRZI NAČINI SMANJENJA STRESA – Kako u par minuta umanjiti akutni stres.

VREME ODRŽAVANJA: Sve radionice počinju u 19.00h i traju oko 90 minuta

MESTO ODRŽAVANJA:  LAVA ROOM, Balzakova 40 (Liman IV), Novi Sad

Ono što odlučite danas odrediće kakav će vam biti život sutra. Zato je sada pravo vreme da učinite prvi korak i da se prijavite.

Možete se prijaviti:
- DM na FB i Instagram profilu
- kontakta na web stranici destresiranje.com

U službi vašeg boljeg života Natalija i Igor