Radionice Destresiranje

Galerija

Od njih smo učili

NLP Institut

Na NLP Institutu smo učili od mnogih eminentnih svetski priznatih predavača:

Slavica Squire
NLP Master Trainer, vlasnica NLP Instituta u Beogradu. Autor mnogih programa za unapređenje života i biznisa.
Dragoljub Matić Profa
Profesor matematike i elektrotehnike, NLP Treiner i coach, NLP Institut, Beograd. Izdvojio se kao jedan od najvećih coaching eksperata u regionu, a naročito u oblastima emocija i odnosa.
Katarina Džoković
NLP Treiner, NLP Institut, Beograd. Pored rada na Institutu bavi se i specijalno kreiranim programima za kompanije iz oblasti komunikacije, razvoja timova, prodaje i rukovođenja.
Charles Faulkner
Direktor i vlasnik Influential Communications, Inc. kompanije, Chicago, USA i jedan od prvih NLP trenera, izuzetno cenjen u oblasti biznisa i finansija i poznat kao Coach, motivator i konsultant. Učio je NLP od samih začetnika, što je dalo pečat njegovoj jedinstvenoj metodologiji.
Dr John Demartini
Dr Džon Demartini je polimatičar i svetski poznati stručnjak za ljudsko ponašanje. Misija i vizija dr Džona Demartinija je da podeli znanje i mudrost koja vas osnažuje da postanete gospodar svog života i sudbine.
Michael L. Hall
Doktor nauka i preduzetnik. 20 godina vodi privatnu terapijsku praksu, a 10 godina NLP trening centar. Prešao je na ekspertizu modeliranja ranih 1990-ih i od toga je stvorio mnoge NLP i neuro-semantičke modele uključujući The Meta-States Model.
Steven Twohig Sr
Biznis strateg u timu Toni Robinsa, jedan od najboljih biznis coach-eva današnjice i član Forbes saveta te profesije, a pomogao je hiljadama ljudi da mapiraju i unaprede svoj biznis i život.
Ivan Bildi
Ivan Bildi je vlasnik marketinške agencije Likes&Cookies, jedne od najistaknutijih u regionu. Kao internet preduzetnik, ima preko 10 godina iskustva u radu sa klijentima iz najrazličitijih oblasti. Poslednijh godina akcenat je stavio na edukaciju frilensera, kao i timova kojima je potrebno stručno vođenje kroz proces postavljanja i poboljšavanja poslovanja.
Istok Pavlović
Internet preduzetnik, marketar, konsultant. Predaje Internet marketing na Fakultetu za medije i komunikacije. Direktor agencije za Internet marketing "Worldwide". Izabran za najuticajnijeg blogera u Srbiji 2011. godine.

Na Konferenciji (NLP International Conferece) u Londonu u organizaciji ANLP imali smo priliku da učimo od najpoznatijih NLP učitelja iz čitavog sveta. Između ostalih su:

  • Robert Dilts
  • Judith Lowe
  • Judith Delozier
  • Laureli Blyth
  • Robbie Stainhouse
  • Ian McDermott
  • Simon Horton
  • Dr John Demartini