Natalija – Natali

Ko je Natalija Tinković?

Natalija je žena koji je veći deo života provela u muškom okruženju. Tokom školovanja, u srednjoj školi i na fakultetu družila se uglavnom sa drugovima i kolegama, koji su većina u tehničkoj struci. Radeći u automobilskoj industriji kao inženjer saobraćaja dobro je upoznala muški „Kosmos“. Izgrađivala je dobre odnose sa menadžerskih pozicija, gde je stekla iskustvo, znanje i veštine koje danas može i želi da prenese drugima.

Natalija je laf u srcu, drugarčina i velika podrška svojoj porodici: ocu, mužu i sinu i svim drugim osobama koje poznaje. Ona je tačna, precizna, racionalna, pedantna, trezvena, lojalna, praktična, komunikativna, organizovana, posvećena, smirena, nenametljiva, fleksibilna i analitična.

Igor – Stameni

Ko je Igor Stamenković?

Igor je umetnička duša koja je spoznala lepote kroz putovanja, umetnost, turizam i geografiju. Vanredni je profesor na PMF-u u Novom Sadu. Obavljajući razne poslove i projekte sarađivao je uglavnom sa ženama i dobro je upoznao ženski „Kosmos“. Zbog različitih interesovanja i iskustava tokom rada od skoro dvadeset godina na fakultetu član mnogobrojnih timova, projekata, stručnih odbora i ekspertskih timova.

Igor je zabavan, druželjubiv i duhovit. Uvek je tu da se nađe prijateljima, a naročito roditeljima, suprizi, sinu, ćerci, kolegama i studentima. On je posvećen, vredan, pedantan, komunikativan, kreativan, fleksibilan, saradljiv i disciplinovan.

Kako su se upoznali?

Natalija i Igor su se upoznali u jesen 2016. godine na edukaciji na kojoj su učili kako da bolje upoznaju sebe i shvate kako drugi ljudi funkcionišu. Još tokom edukacija pozvani su da budu asistenti na NLP Institutu, a potom i treneri po završetku svih nivoa NLP i Coaching edukacija. Bili su podrška stotinama polaznika raznih edukacija u prethodnih pet godina. Tokom višegodišnje saradnje, primenili su u sopstvenim životima stečeno znanje i shvatili vremenom da njihove različitosti mogu fenomenalno da funkcionišu i da se nadopunjuju. Uvideli su da je vrlo malo muškaraca među polaznicima i to ih je inspirisalo da rade sa muškom populacijom.

Naša misija i vizija

Kreirali smo edukacije da podelimo sa vama naše znanje i iskustvo koje nam je pomoglo da živimo živote sa manje stresa i više zadovoljstva. Kraće rečeno, da živimo živote po svojoj meri. U tome su nam pomogle mnogobrojne edukacije i podrška koju dajemo jedno drugom, a sada to nudimo i vama.

Oboje smo NLP treneri i couche-evi edukovani i fokusirani na podršku i uspeh. Ako ste muškarac koji oseća pritisak posla, porodičnih odnosa, okruženja i svega što se dešava, osećate da ste pod stresom i ne znate kako da izađete iz začaranog kruga svakodnevice ovo je pravo mesto za vas.

Kroz besplatne sadržaje i plaćene edukacije nudimo vam pomoć da:

  • Smanjite nivo stresa,
  • Bolje reagujete u različitim situacijama,
  • Budete fokusirani na ono što želite,
  • Odredite svoje ciljeve,
  • Napravite plan kako stići do željenog stanja.

Ono što odlučite danas odrediće kakav će vam biti život sutra. Zato je sada pravo vreme da učinite prvi korak i priključite se našoj FB zajednici (link) u kojoj ćete dobiti smernice koje će vas dovesti do donošenja boljih odluka. Bolje odluke se donose iz stanja manjeg stresa i zato je DESTRESIRANJE pravo mesto za vas!

U SLUŽBI VAŠEG BOLJEG ŽIVOTA, Natalija & Igor!